Gigi Becali Anamaria Prodan

FCSB va primi in schimbul fotbalistului 13 milioane de euro iar jucatorul va incasa un salariu de aproape 100 000 de euro. Ce s-a întâmplat între Gigi Becali și Reghe.


Healthy Hair Tips In Kannada Healthyhaircaretipsforwomen

Latifundiarul din Pipera a vorbit despre o posibilă revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB dar și despre șansele ca Anamaria Prodan să intervină și să-l blocheze pe antrenorul în vârstă de 45 de ani.

Gigi becali anamaria prodan. Nu mai are scăpare. Anamaria Prodan spune că nu crede într-un astfel de scenariu însă. Gigi Becali s-a enervat din nou când a auzit de Anamaria Prodan cea care încă este soția lui Laurențiu Reghecampf.

Gigi Becali s-ar putea retrage la mănăstire. Patronul FCSB nu s-a ferit să o atace din nou pe vedetă după declaraţiile ei surprinzătoare legate de transferul fotbalistului Dennis Man la Parma. Iar primele informații oferite chiar de Gigi Becali reprezintă o bombă de presă.

Gigi Becali susține că nu este atras de Anamaria Prodan și spune că nu vrea să mai discute despre ea. Următorul pas care crez. Anamaria Prodan și Gigi Becali se află într-un adevărat conflict încă de la începutul anului 2021 atunci când Dennis Man a fost vândut la Parma fără ca sexy-impresara să fie inclusă în afacere.

Anamaria Prodan i-a răspuns lui Gigi Becali dupa ce acesta a spus că nu vorbește cu femeile la fotbal. Gigi Becali şi Anamaria Prodan au fost cândva buni prieteni însă acum își aruncă cuvinte dure unul la adresa altuia aproape săptămânal. S candalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă.

În primul rând a transmis că va renunța la serviciile jucătorilor Alexandru Creţu şi. Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf se află în plin divorț. Conflictul dintre cei doi pare că nu are final.

Toată lumea vorbește de Gigi Becali dar nimeni nu spune nimic despre el pentru că nu are ce a spus Anamaria Prodan pentru prosportro. După ce latifundiarul din Pipera i-a adresat mai multe replici sexiste impresarei aceasta a răbufnit și a făcut mai multe remarci acide la adresa lui Gigi Becali. Gigi Becali i-a luat totul.

S-a întâmplat totul după noul lui derapaj sexist la adresa agentului FIFA. Ana Maria Prodan și Reghe divorțează. Gigi Becali a ameninţat că niciun jucător de la FCSB nu va mai avea contract de reprezentare cu Anamaria Prodan dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Dar dezvăluirile despre viața celor doi sunt încă la început. Patronul echipei a sarit-o din schema pe Anamaria Prodan impresarul jucatorulTot transferul a fost realizat de Ioan Becali. Dacă despre Laurenția Reghecampf s-a spus că ar avea de opt ani o amantă nici Anamaria Prodan nu a stat degeaba.

Doi șobolănei disperați nr. Azi Laurențiu Regehcampf a confirmat că divorțează de frumoasa sa soție Anamaria Prodan. Ea îi spune lui Soarele meu.

Anamaria Prodan a avut o nouă ieșire nervoasă la adresa lui Gigi Becali patronul FCSB. Dacă în urmă cu ceva timp. Ulterior Gigi Becali a realizat mai multe declarații la adresa ei și a lui Laurențiu Reghecampf.

Aceasta l-a umilit grav pe finanțatorul FCSB. Întrebat dacă s-ar mai împăca Gigi Becali a răspuns extrem de vehement și într-o manieră sexistă a dezvăluit că nu. Totodată Anamaria Prodan a dezvăluit ce se va întâmpla cu fotbaliştii de la FCSB care vor rupe contractele de reprezentare cu ea.

El îi face cadouri scumpe. Impresara a făcut mai multe dezvăluiri surprinzătoare printre care și câteva despre umilința pe care a îndurat-o soțul ei. Agentul FIFA dă de pamânt cu patronul FCSB și spune că Laurențiu Reghecampf nu se va întoarce la FCSB.

Patronul FCSB a avut o ieșire răutăcioasă la adresa impresarei la Pro X în contextul unei discuții despre o eventuală revenire a lui Laurențiu Reghecampf ca antrenor la echipă. Am rezolvat-o si cu Ana s-au linistit apele. Ce a spus Anamaria Prodan.

După scandalul transferului lui Dennis Man în Italia la Parma latifundiarul din Pipera a luat o decizie radicală. Nu ştie ce-l aşteaptă cu mine. La început toți ne-am uitat și ne-am distrat.

Anamaria Prodan a scos artilerie grea împotriva lui Gigi Becali. Anamaria Prodan îl ameninţă pe Gigi Becali Agenta a continuat atacurile sub centură şi l-a ameninţat pe Gigi Becali. Gigi Becali a avut dreptate.

Anamaria Prodan l-a umilit grav pe Gigi Becali Hai să-ți spun ceva. Totuși lumea vorbește des despre divorț. Lovitură cruntă încasată de către Anamaria Prodan.

Par cel mai trainic cuplu. Gigi Becali a început seria dezvăluirilor după atacurile venite dinspre Anamaria Prodan iar ultimele afirmaţii făcute de agentă l-au făcut pe patronul roş-albaştrilor să tune şi să fulgere. Se pare că Reghe a fost motivul pentru care Gigi Becali și Anamaria Prodan au avut o relație de amiciție pe care latifundiarul însă a decis să o rupă.

Gigi Becali lovitura supremă pentru Anamaria Prodan Gigi Becali i-a dat lovitura supremă impresarului de fotbalişti Anamaria Prodan. Gigi Becali isi freaca mainile de bucurie pentru transferul lui Denis Manla Parma. Anamaria Prodan a spus tot Anamaria Prodan a fost mai sinceră.

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față cu privire la legătura dintre Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf. Meciul s-a terminat 1-0 iar Gigi Becali a făcut un scandal imens. Gigi şi Giovanni Becali.

Cine e Gigi Becali. Cine e Gigi BecaliLa început toți ne-am uitat și ne-am distrat. Patronul FCSB a ieşit din viaţa publică şi mai multe surse susţin că este tentat să se retragă la mănăstire.

Întregul scandal dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a pornit de la un transfer dar și de la faptul că acesta a spus că Reghe are o amantă. Nimeni nu se aștepta să fie învincă de nou-promovata FC Rapid însă scorul a fost în favoarea alb vișiniilor. Rușine fără margini pentru FCSB.


Pin On Vedete


Pin On Muraturi


Cand Cade Paștele In 2021 In Calendarul Ortodox și In Cel Catolic In 2021

Comments